DESPRE NOI

DESPRE NOI

Suntem o companie specializata in domeniul automatizarilor pentru porti pietonale (automatizare si broasca CISA cu electromagnet incorporat), batante, culisante si bariere.

Dorim sa venim in ajutorul clientilor nostri cu cele mai bune produse si cele mai optime solutii pentru satisfacerea nevoilor dar si cerintelor acestora.
Sintem intr-o continua cercetare pentru a putea oferi clientilor ce-l mai bun raport calitate-pret si produse de cea mai inalta calitate, motiv pentru care lucram cu 3 marci de renume: NICE, SOMMER si CISA.

Oferim clientilor consultanta in vederea alegerii corecte a tipului de automatizare din lista, suport tehnic zilnic 24/24, service si garantie produselor de 36 luni. Durata de viata a produselor comercializate de catre noi este de peste 10 ani.

Prin serviciile oferite, incercam sa obtinem respectul pe care il acordam noi insine clientilor nostri. Va punem la dispozitie nu numai experienta celor aproape 12 de ani de activitate, ci si responsabilitatea fata de fiecare lucrare in parte, oferindu-va servicii personalizate de calitate.

Respectarea angajamentelor pe care compania noastra si le-a asumat nu ar fi posibila fara cunoasterea si aplicarea celor mai noi tehnologii in domeniu. Politica de achizitii, la fel ca si investitiile in specializarea personalului reflecta interesul sustinut pentru realizarea acestui obiectiv si refuzul oricarui compromis in legatura cu standardele de calitate.

Adaugam experientei in domeniul serviciilor de automatizari, flexibilitatea si deschiderea necesare dezvoltarii permanente. Adaptarea la cerintele pietei se face din mers, respectand atat profilul clientilor, cat si valoarile companiei. Prin atitudinea pozitiva pe care am adoptat-o, am reusit sa castigam increderea partenerilor nostri.

Deranjamente EON Cod postal Alba imobiliare Iasi traduceri autorizate Iasi
realizare site web beton amprentat
eMag Contact Vremea Constanta Horoscop azi Capricorn Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank CONSTRUCCION Y REFORMA DE PISCINA MADRID Hormigon Pulido Zaragoza Hormigon Pulido Madrid Hormigon Pulido Toledo Saptamana 5 de sarcina Saptamana 4 de sarcina Hormigon Impreso Revolut Contact Vremea Oradea 7 Zile Digi Rcs Rds Contact Google Romania Telefon contact EON telefon contact DIGI