Termeni si conditii

www.automatizaribucuresti.ro este site-ul oficial al PFA MIELU MARIUS-GIANI pentru asigurarea unei mai mari transparențe și a unei mai bune înțelegeri a activităților acestuia.

Accesul și utilizarea site-ului www.automatizaribucuresti.ro (denumit în continuare „site”) se face în termenii și condițiile de mai jos.

Termenii și condițiile pot fi modificate în orice moment de către administratorul site-ului, denumit în continuare „Administrator”, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori”.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Accesând și navigând pe acest site, utilizatorii acceptă implicit, termenii de utilizare descriși în continuare.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii și condițiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea acestui serviciu.

 

OBLIGATIILE UTILIZATORILOR

Utilizatorii vor accepta următoarele condiții:

  • să nu publice, transmită sau distribuie informații care pot fi dăunătoare, obscene, defăimătoare sau ilegale;
  • să nu utilizeze acest site într-un mod care poate duce la încălcarea drepturilor altor site-uri;
  • să nu folosească nicio aplicație software și niciun dispozitiv care să bruieze site-ul și nici să încarce sau să pună la dispoziție fișiere conținând date eronate sau viruși, prin niciun fel de metodă;
  • să obțină sau să încerce să obțină acces neautorizat, indiferent de metodă.

Este interzis să utilizați site-ul în scop publicitatar sau pentru orice fel de cerere/ofertă care are un caracter comercial.

Utilizatorul este singura persoana responsabilă de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau rețelei de pe care accesează site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descărcării de informații și servicii din conținutul site-ului.

Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau anula accesul și utilizarea acestui site dacă sunt încălcați Termenii și condițiile.

REGULI GENERALE

Administratorul site-ului declară următoarele:

  • va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
  • va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcționarea în bune condiții a siteului;
  • pe măsura apariției unor situații noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condițiile și termenii de utilizare.

 

SCHIMBARI ALE INFORMATIEI SI TARIFELOR

AUTOMATIZARIBUCURESTI.RO își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului site-ului. De asemenea, automatizaribucuresti.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Condiții de folosire a informațiilor de pe site
CONDITII DE FOLOSIRE ALE INFORMATIILOR

Puteți prelua, citi sau imprima orice informație de pe acest site, cu condiția să reproduceți fiecare dintre adnotările despre drepturile de autor sau alte adnotări despre drepturile de proprietate conținute în orice informație pe care o preluați de pe site. Totuși, nu aveți dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi conținutul site-ului pentru scopuri publice sau comerciale, incluzând aici textul, imaginile, sunetul, video, fără permisiunea scrisă a noastra.

De asemenea, trebuie să luați la cunoștință că orice vedeți sau citiți pe acest site are drepturi rezervate de copyright fără o altă notificare specială.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Toate activitățile de prelucrare a datelor cu caracter personal desfășurate în cadrul sau în legătură cu site-ului www.automatizaribucuresti.ro sunt în acord cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor). Mai multe informații privind protecția datelor cu caracter personal sunt disponibile în secțiunea Politica de confidențialitate.

LEGISLATIE

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice ce decurg din acestea vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare.

Multumiri partenerilor nostri

Chicken Recipes Fruits Nutrition facts Zip Code Look Up Deranjamente EON Canada Postcode Current time in Austria Cod postal Alba eMag Contact Sydney Postcode Vremea Constanta Horoscop azi Capricorn Telefon Raiffeisen Bank Saptamana 4 de sarcina Vremea Oradea 7 Zile Digi Rcs Rds NYC Hospitals Local Time USA Phone number UK Deranjamente DIGI Reclamatii magazine online Mesaje de la multi ani Avarii si deranjamente energie electrica si gaze Relatii clienti Emag Contact Google Romania Telefon contact EON